Wat we doen - Design Quarter Amsterdam

WAT WE DOEN

Bij Design Quarter zijn we een interieurstudio gespecialiseerd in keuken, badkamer en kleerkastontwerp naast volledig interieurontwerp.

Wat We Doen

DESIGN QUARTER

We werken van de ruimtelijke planning en het ontwerp van een ruimte tot de levering en plaatsing van het meubilair, en werken samen met u om uw individualiteit en gevoel voor stijl te identificeren en te definiëren.

Als interieurontwerpers hebben we de ervaring om een ​​ruimte te visualiseren om zowel de functie als het potentieel voor de gebruikers van de ruimte te maximaliseren.

We werken nauw samen met de klant bij elk ontwerp en bieden een zeer creatieve, persoonlijke en praktische service. We zullen gedurende het hele proces met u samenwerken om een ​​complete en positieve ervaring te garanderen.

Wat We Doen

MINIMAL. CUCINA

Onze keukens zijn ontworpen en gebouwd door Minimal. Cucina uit Milaan, Italië, die bekend staan ​​om hun geweldige design en kwaliteit. Kijk op de pagina Keukens op onze website om erachter te komen waarom we met hen samenwerken.

Waterproof Bathrooms is onze badkamerontwerpstudio, een gevestigd bedrijf dat samenwerkt met enkele van de beste meubel- en accessoireontwerpers in Europa, zoals Gessi & Inbani, die bekend staan ​​om hun prachtige ontwerpesthetiek en bouwkwaliteit. Voorbeelden hiervan zie je op de pagina Waterproof Bathrooms.

We helpen je graag om je huis precies te maken waar je van gedroomd hebt, dus neem contact met ons op om een ​​afspraak te maken om het ontwerpproces met je te starten.