Design Studio - Design Quarter Amsterdam

DESIGN STUDIO

Design: gedefinieerd als 'de vorm van iets creëren'

ONZE DESIGN STUDIO

Design: gedefinieerd als 'de vorm van iets creëren'

Bij Design Quarter is het ons doel om u te helpen bij het creëren van de stijl en vorm van uw huis.

Ons Design Studio-team is ervaren in het creëren van prachtige woonruimtes, werkt eraan om uw ontwerpesthetiek vast te leggen en tegelijkertijd de functionaliteit en sfeer van de ruimte te maximaliseren.

Wij bieden een volledig scala aan interieurontwerpdiensten van:

Interieur design
Ruimtelijke Ordening en Bouwkundige Indeling
Keukenontwerp
Badkamerontwerp
Garderobeontwerp
Licht ontwerp

ONZE WERKWIJZE

BRIEFING

De eerste stap bij het ontwerpen van uw ruimte is uw behoeften begrijpen. Voordat we naar indelingen, kleur of materialen kijken, kijken we naar hoe u uw ruimte wilt gebruiken en wat u probeert te bereiken. Op dit punt wordt meestal een algemeen budget besproken.

2D-ARCHITECTUURPLANNEN

In deze fase kunnen we onze eerste lay-outideeën aan u communiceren en verdere meubelplaatsing en het gebruik van de ruimte bespreken. In deze fase wordt ook een eerste materialenpalet besproken.

CONCEPTONTWERP

Tijdens deze fase presenteren we het volledige ontwerpschema bestaande uit plannen, aanzichten, visuals, moodboards en schetsen waar relevant. Het doel is om de algemene visie en het gevoel van uw ruimte over te brengen en het ontwerp te herzien door middel van constante communicatie.

CONSTRUCTIETEKENINGEN & CONCEPTONTWIKKELING

Naar aanleiding van het conceptvoorstel werken we het ontwerp verder uit, verfijnen en finaliseren we alle details. Er wordt een volledige set bouwkundige tekeningen gemaakt die aan de bouwteams wordt overhandigd.

MATERIAALSELECTIE & INKOOP

Zorgvuldige selectie van materialen, producten en leveranciers is een cruciaal onderdeel van elk project, aangezien het van invloed is op het totale budget. We vinden de juiste stukken voor uw project, selecteren de materialen, onderhandelen over prijzen en plaatsen bestellingen, en zorgen ervoor dat de ontwerpideeën worden omgezet in realiteit.